Vraag direct ons inspiratieboek aan!

17 kavels in Rijnsburg

27 mei 2021

In het mooie, rustieke Rijnsburg komen in het voorjaar van 2021 zeventien villa’s te koop. De zeventien kavels bevinden zich achter de Voorhouterweg en aan de Vinkenweg, een mooie locatie in een landelijke en ruimtelijke omgeving, dichtbij het strand. Een plek die garant staat voor rust en ruimte, met alle voorzieningen binnen handbereik.

Een villa die aan al uw wensen voldoet
Op deze prachtige locatie gaat Livingstone 17 vrijstaande villa’s ontwikkelen op ruime kavels, variërend van 700 m2 tot 1100 m2. Unieke villa’s met veel aandacht voor kwaliteit, die samen een sfeervol villapark vormen. Uiteraard kunnen de woningen volledig worden aangepast aan uw specifieke woonwensen, waardoor u verzekerd bent van uw persoonlijke droomhuis op een ideale plek om heerlijk te genieten.

Aanmelden
Heeft u interesse in een van de zeventien kavels in Rijnsburg? Schrijf u in in en blijf automatisch op de hoogte van de voortgang van het project! Of bekijk www.livingstone.org/rijnsburg voor meer informatie.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is villas-1.jpg

Huis bouwen? Kies voor Livingstone!

Bent u overtuigd en wilt u een eigen huis laten bouwen? Ga dan voor een villa van Livingstone. Wij realiseren graag de villa van uw dromen!

Wilt u meer weten? Vraag het inspiratieboek aan of maak een afspraak met een van de architecten op het Livingstone inspiratieplein.