Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Over ons

Als vaste bouwpartner van Livingstone is Bouwmaatschappij Tizo B.V. gespecialiseerd in het bouwen van luxe villa’s. Met ruim 40 jaar ervaring bieden we u een schat aan kennis en kunde, die we graag voor u inzetten. Uw nieuwe woning wordt door Tizo met een vast team gerealiseerd en daarnaast werken wij met vaste onderaannemers. Zo bent u verzekerd van een solide basis onder uw bouwproces en een hoogwaardige afwerking van uw droomhuis. Een huis waarin alles klopt. Tot in de kleinste details.

.

Uitvoerder Ferry Kortekaas aan het woord:
Ik ben in 1999 bij Tizo gestart als timmerman om verbouwingen aan te sturen en uit te voeren. Dankzij allerlei mooie kansen om door te groeien heb ik mijn uitvoerdersdiploma kunnen behalen. Mijn huidige werkzaamheden bestaan uit het aansturen van collega’s en onderaannemers, en het contact onderhouden met leveranciers en werkvoorbereiders. Uiteraard timmer ik zelf ook mee!

Ook het contact met opdrachtgevers behoort tot één van mijn taken. Wij mogen hun droomhuis realiseren en het is mooi om te zien dat onze organisatie als een geoliede machine functioneert om deze woondroom waar te maken. Ik ben vaak betrokken bij de wat meer complexe woningen, hierbij zit vaak de hele afbouw in ons pakket, dus dan leveren we de woning op met behang op de wanden en vloerbedekking op de vloeren...turn key.

Tizo bestaat uit een hechte en enthousiaste groep collega's die allemaal een eigen taak hebben en daarnaast ook voor elkaar klaar staan. Hun werkzaamheden in combinatie met het werk van onze onderaannemers vallen als een stel tandwielen in elkaar zodat de bouw soepel verloopt. Mijn voldoening haal ik uit het zo productief mogelijk indelen van de werkzaamheden, en het zo soepel mogelijk laten verlopen van alle processen die het bouwwerk bevat. Kortom, een schitterende, kwalitatief hoogstaande woning realiseren in een zo kort mogelijke bouwtijd.volledige ontzorging

Volledige ontzorging

Een eigen huis bouwen, dat doet u waarschijnlijk maar één keer in uw leven. Daarom vinden wij het belangrijk dat de bouw een onvergetelijke, positieve ervaring wordt. Samen met onze partner Livingstone ontzorgen wij u volledig: vanaf het allereerste schetsontwerp tot het moment u de sleutel in handen hebt.

samen bouwen

Bouwen, dat doen we samen

Omdat het uw droomhuis moet worden, betrekken we u graag bij de bouw. We hebben frequent contact en natuurlijk nodigen we u uit om op de bouw te komen kijken. Tijdens deze contactmomenten bespreken we de planning en de laatste details, zodat u precies weet wat de stand van zaken is en wat u kunt verwachten.

woningborg

Gegarandeerde kwaliteit

Al onze woningen worden onder Woningborg gebouwd. Dat geeft u zekerheid. Woningborg voert tijdens de bouw kwaliteitscontroles uit en geeft ons terugkoppeling op de geleverde kwaliteit. Zo krijgt u gegarandeerd de kwaliteit die u verwacht.

Samen bouwen: zo werkt dat

Vacatures

Hoofd uitvoering

Op dit moment hebben wij geen vacatures voor deze afdeling
(0 vacatures)

Projectleider verbouw

Op dit moment hebben wij geen vacatures voor deze afdeling
(0 vacatures)

Werkvoorbereider / junior projectleider

(1 vacatures)

Projectleider villabouw

(1 vacatures)

Meewerkend uitvoerder

(1 vacatures)

Timmerman

(1 vacatures)