Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Realisatie

Een eigen huis laten bouwen, daar komt heel wat bij kijken. Maar doordat we al jarenlang met Livingstone samenwerken, zijn we volledig op elkaar ingespeeld. Samen zorgen we voor een soepel en zorgeloos bouwproces. Zodat u er volop van kunt genieten.

projectleider bouw

Projectleider Wouter Rondeltap aan het woord:
Als projectleider bij Tizo heb ik een leuke, afwisselende baan met zowel werkzaamheden op kantoor als op de bouwplaats. Samen met een team van professionele en gezellige collega’s bouwen we de meest prachtige villa’s op de mooiste locaties in heel de randstad. De samenwerking met Livingstone verloopt dankzij de korte lijntjes soepel. Elke villa is uniek ontworpen en daardoor ook uniek in de uitvoering. Geen project is hetzelfde, dat maakt het werk interessant. De leukste projecten zijn de woningen met complexe elementen zoals bijvoorbeeld een bijzondere locatie, het gebruik van speciale materialen of het maken van specifieke detailleringen.

Gestroomlijnde processen

Gedegen, gedetailleerde bouwtekeningen versnellen het bouwproces. Livingstone helpt u om stap voor stap keuzes te maken bij het ontwerp en afwerkingsniveau. Door deze efficiënte voorbereiding kunnen wij de elektrapunten bijvoorbeeld al meteen in de betonnen scheidingswanden verwerken tijdens de productie. Dat maakt bouwen voor iedereen makkelijker, sneller en leuker!

Slim en snel bouwen

Ook het gebruik van prefab funderingen, wanden en kappen versnellen het bouwproces. Deze op maat gemaakte onderdelen maken uw villa in zeer korte tijd wind- en waterdicht. Dat betekent dat de installateur binnen aan de slag kan, terwijl de metselaar en dakdekker buiten bezig zijn. In zeer korte tijd ziet u uw droomhuis vorm krijgen.

Met oog voor detail

Na deze periode vindt de afbouw plaats. Al uw keuzes worden aan de woning toegevoegd. Het stucwerk, de trap(pen), de keuken en badkamer(s), een eventuele haard. Zo wordt uw huis steeds persoonlijker en wordt het al een beetje thuis. Aan het einde van het bouwproces breken we de steigers af en ziet u uw droomhuis in volle glorie verschijnen.

Welkom thuis!

En dan: het laatste, feestelijke moment. We nodigen graag uit voor de oplevering van uw woning. U krijgt de sleutel overhandigd en kunt voortaan onbekommerd genieten van de villa van uw dromen. Welkom thuis!

We staan voor u klaar. Ook ná de oplevering

We gaan met de uiterste precisie te werk en streven naar kwaliteit. Daarom bouwen we ook altijd onder Woningborg. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan horen we dat graag. Ook ná de oplevering. Neem contact op, dan zoeken we samen een oplossing.