Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Een schuurwoning bouwen?

2 februari 2021

Wilt u een schuurwoning bouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!   Een schuurwoning kenmerkt zich door een eenvoudige strakke hoofdvorm met strakke lijnen, natuurlijke materialen en veel glas (en dus veel natuurlijke lichtinval). 

In het Livingstone inspiratieboek en op www.livingstone.org worden verschillende soorten villa’s getoond ter inspiratie voor uw bouwplannen.

Heeft u wensen die niet in lijn liggen met een van deze inspiratievilla’s? Geen probleem! Samen met een van de Livingstone architecten wordt altijd een volledig nieuw ontwerp gemaakt.

In dit artikel geven we u een aantal voorbeelden van schuurwoningen.

Een schuurwoning met een warme uitstraling

Deze schuurwoning heeft een warme uitstraling dankzij de combinatie van de donkere stenen, kozijnen en dakoverstekken.

De achterzijde van deze woning bestaat uit royale raampartijen waardoor u verzekerd bent van veel natuurlijke lichtinval! De berging is afgewerkt met gepotdekselde delen, wat perfect past bij de uitstraling van de schuurwoning.

schuurwoning bouwen

Landelijk & robuust 

Deze schuurwoning is ontworpen in een landelijk maar toch ook een robuuste stijl. De gevels bestaan uit grote raampartijen waardoor u verzekerd bent van een royale lichtinval. De combinatie van verschillende bouwmaterialen maakt deze villa uniek.

schuurwoning lisse

Een indrukwekkende schuurwoning

Deze schuurwoning heeft een stijlvolle uitstraling dankzij de veranda en de fraaie schoorsteen met haard. Dit, in combinatie met van de opvallende asymmetrische rieten kap tot aan de grond en de zwarte gepotdekselde gevelbekleding, maakt dit woningontwerp indrukwekkend en exclusief.

schuurwoning koelbroeck

Een schuurwoning met enkele typische kenmerken

Deze schuurwoning kent enkele typische kenmerken, zoals de symmetrische gevels en de forse dakoverstekken. Deze villa staat garant voor veel woonplezier! 

schuurwoning bouwen