Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Huis bouwen? Stap voor stap naar uw droomwoning

14 oktober 2020

Wilt u een huis bouwen? Samen met Livingstone ontzorgen wij u graag bij het realiseren van uw droomvilla. Het creƫren van uw droomvilla begint bij het maken van een goed ontwerp, gevolgd door het maken van de juiste keuzes op afwerkings- en comfortniveau. Om uw droomvilla te kunnen realiseren, is een goede planning heel belangrijk.

huis bouwen
  • De Livingstone specialisten begeleiden en ontzorgen u volledig. Tijdens de verschillende afspraken worden de plannen steeds concreter.
  • Livingstone zorgt dat de welstandscommissie uw ontwerp goedkeurt en dat alle vergunningen zijn geregeld. Daar hebt u geen omkijken naar.
  • Samen met partner Geijsel Kroon helpen ze u bij het verkrijgen van de juiste financiering en het tijdig aanleveren van de benodigde stukken.
  • Samen met de woonconceptpartners gaat u aan de slag om ontwerpen te maken voor uw interieur, keuken, badkamer, haard, verlichting en tuin.
  • De bouwplaatsspecialist checkt de kavel, neemt maatregelen voor nutsvoorzieningen, riolering en fundering. De constructeur berekent de fundering.

Stap voor stap naar uw droomwoning

luxe wonen

Een huis laten bouwen?

Bent u overtuigd en wilt u een eigen huis laten bouwen? Ga dan voor een villa van Livingstone. Samen realiseren we graag de villa van uw dromen!

Wilt u meer weten? Vraag het inspiratieboek aan of maak een afspraak met een van de architecten op het inspiratieplein.