Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Huis bouwen: zo maakt u de juiste keuzes

2 oktober 2020

Wanneer u wordt overspoeld met informatie, op basis waarvan u overwogen keuzes moet maken, dan kan dat stress veroorzaken. Keuzestress.

Wilt u een eigen huis bouwen, zónder keuzestress? Lees dan snel verder.

Stap voor stap krijgt uw woning vorm

Het grote voordeel van een nieuwe woning bouwen is dat u alle keuzes stap voor stap kunt maken. Dat is wel anders wanneer u een bestaande woning gaat kopen!

Kavel kopen

De eerste stap is het kopen van de kavel. Er zijn een aantal dingen waar u van tevoren goed op moet letten zodat u weet wat er mogelijk is op de bouwgrond. Dat kan, zonder dat u er erg in heeft, uw keuzes al beperken.

Het zou zonde zijn als u droomt van een woning in een moderne bouwstijl, maar dat in de bouwvoorschriften van de gemeente staat dat u verplicht bent in een landelijke bouwstijl te bouwen.

kavel kopen

Ontwerp op maat

U heeft een kavel gekocht of op het oog. Tijd voor de volgende stap. Laat een architect een ontwerp op maat voor uw woning maken. Alleen zo creëert u samen het huis van uw dromen.

De Livingstone architecten hebben jarenlange ervaring en weten daarom precies waarmee ze rekening moeten houden. Ze nemen in het ontwerp natuurlijk uw wensen en persoonlijke smaak mee, maar ook factoren zoals de kavelgrootte, bewonerssamenstelling, bouwvoorschriften en de stand van de zon. Op deze manier helpen we u echt bij het maken van de juiste keuzes. We nemen hier ruim de tijd voor.

Wilt u alvast inspiratie opdoen voor uw woning? Vraag dan het inspiratieboek aan of bezoek het inspiratieplein in Breda. Hier vindt u vier volledig ingerichte inspiratievilla’s (op ware grootte).

droomhuis

Aandacht voor details

Op het inspiratieplein kunt u alle bakstenen, dakpannen, binnen- en buitendeuren, trappen en nog veel meer bekijken en aanraken. Livingstone helpt u graag bij het maken van de keuzes voor de verschillende onderdelen. Alles moet uiteraard bij elkaar passen en kloppen!

Ook de wensen voor uw nieuwe interieur, de badkamer en keuken, de verlichting en de tuin zijn belangrijk. Door deze wensen direct mee te nemen in het ontwerp van uw woning wordt het echt één geheel.

Als alle keuzes zijn gemaakt…

Zijn alle keuzes gemaakt? Dan kunt u heerlijk onderuit gaan zitten en relaxen. Wij nemen al uw bouwzorgen uit handen. Livingstone hecht veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Daarom bouwen wij altijd onder Woningborggarantie

Daarnaast worden al uw gemaakte keuzes door Livingstone verwerkt en wordt de planning met ons afgestemd, zodat u zich hier geen zorgen om hoeft te maken en u heerlijk kunt genieten van het bouwproces.