Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Familie Alleblas

12 juli 2019

Vanaf 2014 hadden wij een stuk grond op het oog, waar uiteindelijk onze villa op gebouwd is. Tijdens onze zoektocht naar aannemers vonden wij online afbeeldingen van Livingstone, die ons aanspraken. Zodoende zijn wij op hun website terechtgekomen en hebben wij een eerste gesprek ingepland.

Hierin kregen wij een duidelijk beeld van de mogelijkheden en konden wij onze wensen aangeven. Omdat wij wilden weten in hoeverre het bouwen van de villa binnen ons budget zou vallen, is eerst een vrijblijvende schets van de voorgevel gemaakt. Deze diende als basis voor de offerte en na goedkeuring ging het ontwerptraject van start. Samen met Livingstone zijn wij tot een heel gaaf plan gekomen.

Het inspiratieplein van Livingstone is groot opgezet, waardoor er voldoende ruimte was om alle mogelijkheden te bekijken. Op het inspiratieplein liepen wij door een echt huis en konden wij eenvoudiger de geschetste ruimtes inschatten. Aangezien wij nog niet precies wisten wat de inrichting zou worden, was het erg overzichtelijk dat alles onder één dak zat. Dit zorgde ervoor dat wij gemakkelijker onze keuzes konden maken.

Livingstone was erg transparant over de kosten en deze transparantie voelden wij ook tijdens de persoonlijke begeleiding van onze kopersbegeleider, die het traject met ons doorlopen heeft. Deze dacht goed met ons mee en was altijd bereikbaar. Heel fijn op momenten dat wij het even niet meer wisten. Het traject verliep zorgeloos en Livingstone nam ons aan de hand mee. Vanaf begin tot eind van de bouw hebben wij veel energie in de villa gestopt, het fijne is dat we hier nog meer energie voor teruggekregen hebben. Na iedere afspraak bij Livingstone liepen wij enthousiast en met een glimlach de deur uit.

Een combinatie van een aantal factoren maakt Livingstone uniek. Het draait om kwaliteit en persoonlijke aandacht, waarbij zij heel professioneel en vakkundig blijven adviseren. Daarnaast bieden de woonconceptpartners hulp bij bijvoorbeeld het maken van een interieur- en tuinontwerp. Deze samenwerking zorgde er mede voor dat wij in het interieurontwerp van het huis een stap verder kwamen.

Kwaliteit zagen wij in alle aspecten naar voren komen, maar voornamelijk in de afwerking. De villa is echt geworden wat wij ervan verwacht hadden en voldoet aan al onze wensen. Wij zouden andere mensen aanraden om hun huis samen te bouwen met Livingstone. Onze verwachtingen zijn zelfs overtroffen! Wij wisten niet dat wij in het bouwtraject zo ontzorgd konden worden. Dankzij veel persoonlijke aandacht hebben wij samen een schitterende villa gebouwd, die geheel naar onze eigen zin is.