Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Familie Driessen

21 augustus 2019

Tijdens onze zoektocht waren wij bewust op zoek naar een bedrijf die de rol van bouwer én architect kon vervullen. Online kwamen wij al vrij snel bij Livingstone uit. Daarnaast werd Livingstone door gemeente Bloemendaal als één van de mogelijke bouwpartners voor dit project genoemd. Voor ons reden genoeg om een eerste gesprek in te plannen.

Toen wij bij Livingstone binnenkwamen, waren wij direct onder de indruk. Het viel ons op hoe veel spullen er te zien waren die bij de realisatie van een huis gebruikt worden. Zo werd de bouw minder abstract en konden wij duidelijk onze keuzes maken.

Wij hebben twee kleine kinderen en wilden tijdens het proces voornamelijk ontzorgd worden. Livingstone is in staat geweest om deze wens compleet te vervullen, mede door het leggen van contact met de interieur- en tuinarchitect. Doordat wij in iedere fase één vast aanspreekpunt hadden, waren er korte lijnen en kon de snelheid van de bouw erin gehouden worden. Livingstone heeft het ingewikkelde traject van huizenbouwen heel simpel weten te houden. De start van de bouw werd voor ons nog specialer door het muntje wat onze kinderen onder de eerste heipaal mochten gooien. Een muntje voor het geluk!

Doordat wij aan de hand meegenomen werden, hebben wij de bouw als relaxed en positief intensief ervaren. Er komt veel kijken bij het bouwen van een villa en Livingstone is perfect in staat geweest om ons goed te begeleiden, zodat wij op het juiste moment de juiste keuzes konden maken. De betrokkenheid en advisering van Livingstone, voorafgaand en tijdens de bouw, heeft het gehele proces nog mooier gemaakt. De combinatie tussen snel bouwen, flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk advies maakt dat Livingstone voor ons een geweldige partner was.

Alle betrokken partijen zijn allemaal, zonder uitzondering, heel fijn  om mee samen te werken. Net zoals Livingstone waren zij laagdrempelig en professioneel. Livingstone onderhield contact met alle leveranciers en wij merkten dat alles erg goed gecoördineerd werd. Men zat er bovenop en wij werden duidelijk geïnformeerd over de genomen beslissingen. Het fijne is ook dat aan het eind van het traject het huis echt volledig af was, er hoefde niets meer aan te gebeuren.

De bouwsnelheid was behoorlijk indrukwekkend en heeft onze verwachting overtroffen. Gedurende het gehele proces hebben wij voorgelopen op de planning, wat een heel prettig gevoel gaf.

Wij hebben nooit geweten dat zelf bouwen zo’n leuk proces kan zijn. In het begin zagen wij er best wel tegenop, maar Livingstone heeft er juist voor gezorgd dat dit een hele fijne en leuke periode in ons leven is geweest. Als wij nog eens een huis zouden bouwen, dan zouden wij dat zeker weer met Livingstone doen.