Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Familie Lamers

21 augustus 2019

Tijdens een lokaal wooninspiratie-event van Livingstone is onze nieuwsgierigheid voor het bouwen van ons droomhuis aangewakkerd, slecht één schets later waren wij verkocht! De schets had zoveel potentie dat wij besloten om samen met Livingstone ons huis, en het huis van onze dochter en schoonzoon, te bouwen.

Het eerste bezoek aan het inspiratieplein in Breda was indrukwekkend en inspirerend. Het inspiratieplein bestaat uit diverse volledig ingerichte modelwoningen op ware grootte, en staat daarnaast vol met materialen die in de woningen worden toegepast. Na een vriendelijk ontvangst startte een brainstorm, waarin onze wensen en behoeften besproken werden. Overduidelijk was dat Livingstone precies wist waar zij het over had; professionaliteit en innovatie spatten ervan af. Na dit gesprek en na alle vervolggesprekken hebben wij het inspiratieplein steeds met een brede glimlach verlaten.

Door eerder gebouwde Livingstone-villa’s te bezoeken en gesprekken met ook de interieur- en tuinarchitect van Livingstone te voeren kregen wij gedurende het traject nieuwe ideeën. Het persoonlijke contact, goed kunnen luisteren en soepel willen inspelen op veranderende wensen maakt Livingstone uniek. Zij heeft een aantal dingen gerealiseerd, die niet in het oorspronkelijke concept pasten. Toch is onze villa exact geworden wat wij voor ogen hadden.

Wij hebben nooit geweten dat zelf bouwen zo inspirerend kon zijn. Van de eerste brainstorm tot aan de oplevering van de villa hebben wij kunnen vertrouwen op de professionaliteit van Livingstone. Op de achtergrond werkte zij tevens alle papieren handelingen af en is zorg gedragen voor de technische aspecten, hier hebben wij geen omkijken naar gehad.

Zelf zijn we enorm tevreden over het resultaat. We krijgen ook veel complimenten en er stoppen zelfs mensen voor de deur om te vragen wie deze villa gebouwd heeft. Onze woning is perfect afgewerkt en bij een eventuele volgende bouw kiezen wij zeker weer voor Livingstone!