Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Familie Van der Niet

21 augustus 2019

Na online oriƫntatie hebben wij een paar eerste gesprekken met verschillende bouwers gevoerd. Uiteindelijk was het Livingstone die de beste indruk maakte. Mede doordat zij op het inspiratieplein veel onderdelen van het huis konden laten zien, werd het voor ons eenvoudig gemaakt om te beslissen wat wij wel en niet wilden.

In eerste instantie hadden wij een bepaald beeld in ons hoofd. Maar wij hebben bewust besloten om hier niet te veel aan vast te klampen en verwachtingsloos het proces in te gaan. Stap voor stap zagen wij het huis groeien en uiteindelijk is het toch precies geworden zoals wij in ons hoofd hadden voordat wij het proces startten.

Livingstone heeft onvoorstelbaar veel tijd gestoken in de voorbereiding. Ieder detail was van tevoren bekend en in het bestek vastgelegd. Voordat hier iets in aangepast werd, dienden wij eerst voor deze verandering te tekenen. Zo was het volstrekt helder waar wij mee bezig waren en wat het effect op de kostenstructuur was. Alles ging stap voor stap, keurig op afspraak, heel plezierig, ontspannen en helemaal naar ons zin. Wij kunnen Livingstone omschrijven als  persoonlijk, transparant en uitermate professioneel.  Voor ons was Livingstone het perfecte bedrijf!

Vanaf het allereerste gesprek tot de eindoplevering zijn wij door deskundigen begeleid.  Ook kregen wij direct contact met de interieur- en tuinarchitect. Dat is echt grote klasse! Wij hadden steeds met dezelfde mensen persoonlijk contact en zij kwamen de gemaakte afspraken altijd na. Doordat Livingstone met vaste onderaannemers werkt, is zij verzekerd van de kwaliteit die zij uiteindelijk levert.

Het enige dat wij achteraf anders gedaan zouden hebben, is het vergroten van de schuifpui aan de achterkant. Ten tijde van de bouw wisten wij nog niet dat wij het stuk grond achter het huis ook konden kopen.

Het is een heerlijk huis op een dito locatie. Omdat wij hier zo verschrikkelijk naar ons zin wonen, denk ik dat wij hier nooit meer weg gaan. Mochten wij toch ooit nog een huis laten bouwen, dan zouden wij weer voor Livingstone kiezen. Regelmatig vragen wildvreemden aan ons wie het huis gebouwd heeft en wij bevelen dan met veel plezier Livingstone aan.

Wij hebben nooit geweten dat zelf bouwen zo onvoorstelbaar leuk, spannend en inspirerend kon zijn. Telkens als wij bij het huis kwamen, zagen wij het groeien en steeds meer naar ons toe komen: van de eerste paal tot de laatste pan. Het is echt ons huis, wij hebben ieder hoekje geboren zien worden.