Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Familie Weeda

21 augustus 2019

Op het inspiratieplein viel het ons direct op dat wij vriendelijk, prettig en op een hele persoonlijke manier verwelkomd werden door het personeel. Het was leuk en sfeervol dat er woningen in het inspiratieplein stonden en dat deze ingericht waren met onderdelen waar wij daadwerkelijk uit konden kiezen. Zo kregen wij een heel goed beeld van hoe het zou kunnen. Het idee van onze huidige keuken is zelfs van het inspiratieplein gekomen.

Livingstone nam ons aan de hand mee door verschillende fases. Bij iedere fase waren specialisten betrokken met ieder hun eigen skills, dat was heel prettig. Zo was er iemand die erg veel gevoel had bij het ontwerp van het huis. Ook was er een deskundige die ons hielp bij de technische kant van de indeling van het huis.

Omdat wij zelf geen idee hadden hoe het proces in zijn werk zou verlopen, verwachtten wij daarnaast dat wij goed geholpen zouden worden. Deze verwachtingen heeft Livingstone zelfs overtroffen. Het bouwproces was heel stak ingepland, waardoor het heel snel ging. Wij dachten dat wij erg veel zelf zouden moeten bedenken, maar gedurende het proces bleek dat wij heel goed begeleid werden in de keuzes die wij moesten maken.

Wij zouden het traject voornamelijk als kwalitatief, heel persoonlijk en ontzorgend willen omschrijven. Voornamelijk in het bedenktraject zijn wij ontzorgd, het pad om overal over na te denken was heel logisch ingericht. Livingstone was echt uniek in de combinatie van dingen. Die mix maakt het tot een hele prettige partij om samen mee te bouwen. Zodra wij belden, wisten medewerkers – van de telefoniste tot de verkoopbegeleider – gelijk wie wij waren en waar het over ging.

Het idee dat wij gebruik konden maken van woonconceptpartners was een leuke en verrassende twist in het traject waar wij echt iets aan hadden. Op die manier hebben wij kennis gemaakt met bedrijven die leuke dingen konden bieden. Het hielp ons ook om bepaalde stappen te zetten die wij anders misschien niet gelijk hadden gezet, zoals het inschakelen van een interieurarchitect. Pas toen wij het aangereikt kregen, zagen wij hoe veel waarde er daadwerkelijk in zat.

Wat ons voornamelijk opgevallen is, is dat wij hartelijk verwelkomd werden op de bouwplaats. Wij hebben meerdere verbouwingen achter de rug en op die bouwplaatsen waren wij zelden welkom. Typisch voor het gehele proces bij Livingstone was dat wij altijd welkom waren, het was altijd goed en niets was te veel. De kwaliteit die uiteindelijk is geleverd heeft onze verwachtingen echt overtroffen. Het is een geweldig concept gebleken, dat voor ons heel goed werkte. Voor een volgend bouwproject zouden wij zeker weer voor Livingstone kiezen en dan voornamelijk de combinatie met een aannemer die zij aan zouden raden. Dat heeft erg goed gewerkt en is ons heel goed bevallen.

Wij heb nooit geweten dat zelf bouwen zo’n zorgeloos traject kon zijn. Geheel zonder zorgen is het niet, want het bouwen van een woning blijft complex. Maar dat de regie overgeven en het gewoon laten gebeuren zo eenvoudig kon zijn, dat hadden wij niet verwacht. Het was erg leuk. Livingstone heeft geprobeerd er echt een feestje van gemaakt en dat is gelukt!