Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Vanaf schets tot oplevering

8 maart 2021

Een eigen huis bouwen dat aan al uw wensen en eisen voldoet. Wie droomt daar niet van? Onze experts helpen u graag die droom waar te maken.

Samen met Livingstone begeleiden we u bij elke stap, zodat u onbekommerd geniet van de bouw van uw droomhuis. Vanaf de allereerste schets en de keuze voor een kavel tot de feestelijke oplevering van uw eigen, unieke droomvilla. Welkom thuis!

Echt thuiskomen kan alleen als alles één geheel is!

Om ervoor te zorgen dat u het bouwproces zo zorgeloos mogelijk ervaart, staan wij voor u klaar. Als bouwpartner kennen we uw regio goed en hebben binding met uw woonomgeving. Dit resulteert in meer betrokkenheid en korte communicatielijnen. 

Door een hechte en vaak jarenlange samenwerking met Livingstone zijn wij erg goed op elkaar ingespeeld en kunnen wij u snel van dienst zijn. We hechten veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Daarom bouwen we al onze woningen onder Woningborg garantie.

Welkom thuis! 

Is het bouwen van uw huis klaar, dan wordt er een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd. Vervolgens wordt u uitgenodigd voor de feestelijke oplevering. Mochten er, ook jaren later na de oplevering, alsnog vragen of klachten zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht.

huis laten bouwen