Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Wooninspiratie-event groot succes

1 november 2016

In de sfeervolle showroom van Ambiance Naaldwijk heeft zaterdag 29 oktober weer het Livingstone inspiratie-event Westland plaatsgevonden.

Deze unieke samenwerking tussen Livingstone, René Don Hoveniers, Ambiance Naaldwijk, Helm & Heus Makelaars en Grando Keukens & Bad trok veel bekijks. Tijdens het evenement hebben veel mensen de eerste stappen in het realisatieproces van hun woondroom gezet. De meeste bezoekers hadden gesprekken ingepland staan en werden persoonlijk geadviseerd. Overige bezoekers werden in de showroom van de juiste woon-, interieur- en tuininspiratie voorzien.

De kosteloos ingeplande adviesgesprekken met vastgoedadviseurs, bouw-, interieur- en tuinarchitecten waren wederom een regelrecht succes. Net als in juni hebben veel mensen zich deskundig laten adviseren. Deze zijn dan ook met een professionele schets, goed advies en een grote glimlach naar huis gegaan.

Op het gebied van woningaankoop, -bouw, -inrichting en tuinaanleg werden de meest recente trends getoond. Daarnaast werd ook goed naar de wensen van de bezoekers geluisterd. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat een (nieuw) huis ook daadwerkelijk als thuis gaat voelen. Bezoekers die vrijblijvend langskwamen, konden in de showroom van Ambiance Naaldwijk de laatste trends ontdekken of zich laten inspireren in een informele sfeer. Iedereen kreeg een hapje en drankje aangeboden en voor de kleintjes was een gratis kidsclub met toezicht geregeld.

Heeft u deze editie gemist, maar bent u wel benieuwd hoe u uw droomhuis het beste aan kan kopen, bouwen of inrichten? Of ontvangt u graag een schets voor de aanleg van uw tuin? Houd dan onze website goed in de gaten voor de data van volgende edities.